1398/05/12
نمایه چهارمین کنفرانس شتابگرها، ذرات و کاربردهای آن در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) ثبت شد.

نمایه چهارمین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن با کد اختصاصی : ۹۸۱۹۰-۱۴۹۰۳ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ثبت گردیده است.
لازم به ذکر است تمامی مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس در
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نمایه خواهد شد.

1398/01/22
با توجه به امکان فراهم شده، فرآیند ارسال مقالات از طریق سایت کنفرانس (منوی ثبت نام و ارسال مقاله) انجام خواهد شد.

برای ارسال مقالات، از طریق منوی ثبت نام و ارسال مقالات و گزینه ثبت نام در کنفرانس، فرم ثبت نام را پر کرده و با وارد کردن پست الکترونیک خود (به عنوان نام کاربری) و پسورد، در سامانه ثبت نام کنید.
سپس با نام کاربری و رمز انتخاب شده، وارد (ورود به سامانه کاربران) شده و با استفاده از منوی ارسال مقاله جدید، مقاله خود را ارسال نمایید. لطفا به توضیحات و فایل نمونه قرار داده شده در بخش (ثبت نام و ارسال مقاله >>فایلها) دقت فرمائید.

1398/01/20

شتابگرهای ذرات به عنوان یکی از پيشرفته‌ترين دستاوردهای علمی و فناوری برای کاربردهای مختلف ساخته می‌شوند. در میان کاربردهای مختلف شتابگرها در شاخه‌های مختلف علوم و فناوری، از جمله مهمترین کاربرد آنها می‌توان به استفاده از آنها در پزشكی و زیست فناوری نام برد. با توجه به کاربردهای وسیع شتابگرهای ذرات، نياز به ساخت و ارتقاء فناوری شتابگرها در ابعاد و رده‌های مختلف انرژی و برای ذرات گوناگون رو به افزايش است.

خوشبختانه بيش از يك دهه است كه در ایران نيز فعاليت‌های مناسبی برای ساخت و توسعه شتابگرهای ذرات آغاز شده است. مطالعات قابل توجهی در زمينه‌های اصول فيزيكی و اساس كار انواع شتابگرها، روش محاسبات و استفاده از نرم‌افزارهای ويژه طراحی وسايل و قطعات شتابگرها و بررسي دينامیک باريكه ذرات در كنار گسترش فناوری‌ها و ساخت دستگاه‌های مرتبط توسط گروه‌های پژوهشی در مراكز تحقيقاتی مختلف و دانشگاه‌ها انجام می پذیرد.

ويژگی بين رشته‌ای اين دانش، گسترش فعاليت‌های پژوهشی در زمينه‌های نظری، محاسباتی، ساخت و كاربردهای شتابگرها از يك طرف و نياز كشور به شتابگرها در زمينه‌های مختلف از طرف دیگر، برگزاری یک کنفرانس تخصصی در این زمینه را ضروری ساخته است. كنفرانس ملی  شتابگرهای ذرات و كاربردهای آن، يك كنفرانس دوسالانه است. به پشتوانه برگزاری موفق سه دوره قبلی این کنفرانس، چهارمین دوره در دانشكده فيزيک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آذر ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این کنفرانس گردآوری پژوهشگران و متخصصان اين حوزه به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی و تجربيات خود در زمينه شتابگرها، ايجاد فرصت برای همكاري بين گروه‌های تحقيقاتی، آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با پژوهش‌ها و پژوهشگران در اين زمينه تحقیقاتی و كمک به گسترش و پيشرفت شتابگرها در محورهای مد نظر کنفرانس در كشور است.

1398/01/19
پایگاه اطلاع‌رسانی چهارمین همایش شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن شروع به فعالیت کرد.

با استعانت از نام پروردگار و عنایت ائمه، پایگاه اطلاع‌رسانی چهارمین همایش شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن در فروردین ماه سال ۱۳۹۸ شروع به فعالیت کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد همایش به منوی درباره‌ی همایش مراجعه فرمایید.

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر