1398/09/14
فایل مرتبط با سخنرانی دکتر کاسه ساز با موضوع نقش کتابخانه های تخصصی در توسعه علوم و فناوری

فایل مرتبط با سخنرانی با عنوان خدمات اشاعه گزینشی اطلاعات عمومی

1398/09/12
مسیرهای دسترسی به پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی به شرح ذیل است:

به اطلاع شرکت کنندگان در چهارمین کنفرانس شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن میرساند محل برگزاری این کنفرانس در آمفی‌تئاتر شهید چمران پردیس علوم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی می‌باشد.
مسیرهای دسترسی به محل برگزاری کنفرانس به شرح ذیل است:

۱. مسیر اول رسالت از شرق

۲. مسیر دوم رسالت از غرب

۳. مسیر سوم همت از شرق

۴. مسیر چهارم از بلوار میرداماد

1398/08/16
محل برگزاری چهارمین کنفرانس شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن، پردیس علوم دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی می‌باشد.

به اطلاع شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان چهارمین کنفرانس شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن می‌رساند محل برگزاری این کنفرانس پردیس علوم دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی واقع در سیدخندان، خیابان جلفا، خیابان کاویان شرقی می‌باشد.

محل برگزاری کنفرانس در نقشه

1398/07/13
مهلت ارسال مقالات تا ۲۶ مهر ماه تمدید شد.

آخرین مهلت ارسال مقالات تا روز جمعه ۲۶ مهر ماه ۱۳۹۸ تمدید شد. لازم به ذکر است این تاریخ به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد لذا خواهشمند است تا تاریخ فوق مقالات خود را ارسال نمایید.

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر