1398/01/20

شتابگرهای ذرات به عنوان یکی از پيشرفته‌ترين دستاوردهای علمی و فناوری برای کاربردهای مختلف ساخته می‌شوند. در میان کاربردهای مختلف شتابگرها در شاخه‌های مختلف علوم و فناوری، از جمله مهمترین کاربرد آنها می‌توان به استفاده از آنها در پزشكی و زیست فناوری نام برد. با توجه به کاربردهای وسیع شتابگرهای ذرات، نياز به ساخت و ارتقاء فناوری شتابگرها در ابعاد و رده‌های مختلف انرژی و برای ذرات گوناگون رو به افزايش است.

خوشبختانه بيش از يك دهه است كه در ایران نيز فعاليت‌های مناسبی برای ساخت و توسعه شتابگرهای ذرات آغاز شده است. مطالعات قابل توجهی در زمينه‌های اصول فيزيكی و اساس كار انواع شتابگرها، روش محاسبات و استفاده از نرم‌افزارهای ويژه طراحی وسايل و قطعات شتابگرها و بررسي دينامیک باريكه ذرات در كنار گسترش فناوری‌ها و ساخت دستگاه‌های مرتبط توسط گروه‌های پژوهشی در مراكز تحقيقاتی مختلف و دانشگاه‌ها انجام می پذیرد.

ويژگی بين رشته‌ای اين دانش، گسترش فعاليت‌های پژوهشی در زمينه‌های نظری، محاسباتی، ساخت و كاربردهای شتابگرها از يك طرف و نياز كشور به شتابگرها در زمينه‌های مختلف از طرف دیگر، برگزاری یک کنفرانس تخصصی در این زمینه را ضروری ساخته است. كنفرانس ملی  شتابگرهای ذرات و كاربردهای آن، يك كنفرانس دوسالانه است. به پشتوانه برگزاری موفق سه دوره قبلی این کنفرانس، چهارمین دوره در دانشكده فيزيک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آذر ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این کنفرانس گردآوری پژوهشگران و متخصصان اين حوزه به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی و تجربيات خود در زمينه شتابگرها، ايجاد فرصت برای همكاري بين گروه‌های تحقيقاتی، آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با پژوهش‌ها و پژوهشگران در اين زمينه تحقیقاتی و كمک به گسترش و پيشرفت شتابگرها در محورهای مد نظر کنفرانس در كشور است.

نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !